Benodigdheden

Mon Bladi Baghrir
Verse Baghrir, gemaakt met onze bakmix.

Pesto
De groene favoriet uit Italiƫ.

Mozzarella
Romig en zacht van smaak.

(Cherry)tomaten
Friszure “kers” op de taart Bizza.
Bereidingswijze
- Bereid de Baghrir pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm je oven voor op 180 graden met de grillstand.
- Smeer royaal pesto over je Baghrir en laat je creativiteit de vrije loop bij het versieren van je Bizza met je favoriete toppings. Wij hebben gekozen voor romige mozzarella en sappige cherrytomaten, maar voel je vrij om je eigen draai aan dit recept te geven.
- Plaats je BaghrirBizza in de voorverwarmde oven en wacht geduldig terwijl de mozzarella smelt en de smaken samensmelten. Dit duurt meestal tussen de 10 en 15 minuten. Zodra de mozzarella gesmolten is en verleidelijk is, haal je het eruit.

Nu is het moment aangebroken om te genieten van je zelfgemaakte ‘Bizza’! Serveer het als een heerlijke snack of als hoofdgerecht. De keuze is aan jou. Geniet van de onverwachte smaakcombinaties die Baghrir Bizza te bieden heeft. Besaha!
Liefs,
Ilham